ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΣΤΗ GOOGLE

Άντλησε τα Περισσότερα

Δημιουργούμε, διαχειριζόμαστε και βελτιστοποιούμε λογαριασμούς διαφημίσεων Google καθημερινά. Είμαστε εξειδικευμένοι σε αυτόν τον τομέα και έτσι κάνουμε τη διαφορά στις τελικές σου πωλήσεις μέσω του διαδικτύου και στην ενίσχυση του brand awareness σου.

Μεγαλώνω

«Μεγάλωσε» σαν επαγγελματίας ή επιχείρηση, σε όνομα, πωλήσεις, ψηφιακή παρουσία και συνολικά οφέλη.

Εξειδικεύομαι

Απόκτησε πρόσβαση σε απαντήσεις και λύσεις από πραγματικούς ειδικούς που κατανοούν τις αντικειμενικές σου ανάγκες και υιοθετούν τους στόχους σου.

Ξεχωρίζω

Με προσωποποιημένη και μοναδική στρατηγική επικοινωνίας στο διαδίκτυο και με την εγγύηση εμπειρογνωμόνων.

Εξοικονομώ

Χρήματα και Χρόνο από άστοχες κινήσεις, ρυθμίσεις και τοποθετήσεις που θα απαιτήσουν μεγάλο διάστημα ανάκαμψης, το οποίο είναι αδύνατο να αντιληφθείς έγκαιρα.

ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

B2B διαφημιστικές υπηρεσίες Google

FEEL LUCKY

Search Διαφημίσεις

Ως αναγνωρισμένος (πιστοποιημένος) συνεργάτης της Google, η Agile Web με τεχνογνωσία & εμπειρία στη διαχείριση της διαφημιστικής της πλατφόρμας, δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο προβολής σου στη μεγαλύτερη μηχανής αναζήτησης στον πλανήτη. Και αυτό οδηγεί τις πωλήσεις!

DISPLAY NETWORK

Banner Διαφημίσεις

Γρήγορα αποτελέσματα στην προσπάθεια της επιχείρησής σου να ενισχύσει διαδικτυακή εικόνα και παρουσία της, με δημιουργία & εμφάνιση banners στις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες, γεφυρώνοντας την απόσταση από το κοινό που αναζητά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου.

YOUTUBE

Video Διαφημίσεις

«Ανέβασε» το διαφημιστικό σου spot στα ψηλότερα επίπεδα προβολής, μέσα από το μεγαλύτερο παγκοσμίως κανάλι, το YouTube. «Μείνε» εκεί με την πιο αποτελεσματική διαχείριση από την ομάδα μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ

Διαφημίσεις Google: ένα πολύτιμο εργαλείο

Επιλέγοντας τη λύση των Google Ads μπορείς σύντομα και ουσιαστικά να αυξήσεις τις πωλήσεις σου, προσπερνώντας κάποια σοβαρά προβλήματα, όπως η μέτρια εμφάνιση και η χαμηλή κατάταξη του ιστοτόπου σου στα οργανικά αποτελέσματα. Επιπλέον, μπορείς να κινηθείς βάσει της στρατηγικής σου αγνοώντας τη θέση των ανταγωνιστικών ιστοσελίδων και να εξοικονομήσεις χρόνο, budget και κόπο που χρειάζεται για να βρεθείς ψηλότερα από αυτές, οργανικά.

Αντικειμενικά, η επίλυση των παραπάνω θεμάτων δεν πρέπει να αποφευχθεί, καθώς σχετίζεται άμεσα με τη ψηφιακή υποδομή της σελίδας σου και ιδανικά, έστω και σε βάθος χρόνου, η διόρθωση και η βελτιστοποίηση της υποδομής και η ηλεκτρονική σου προβολή στη Google αποτελούν τη συνταγή για τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. Μέχρι όμως να φτάσεις σε αυτό το σημείο, η λύση των Google Ads αποτελεί το πιο ιδανικό σενάριο για γρήγορα αποτελέσματα.

Αξίζει όμως να γνωρίζεις ότι η διαχείριση ενός λογαριασμού Google Ads και η βελτιστοποίηση του είναι μια συνεχής υπηρεσία. Στην Agile Web σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, υλοποιούμε και εξελίσσουμε τα account που διαχειριζόμαστε ώστε να εξασφαλίζουμε την σταθερά μέγιστη απόδοσή τους. Και αυτό γιατί ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια παίζει ρόλο. Η κατηγορία της αγοράς, το είδος και η φύση του προϊόντος, το ποσό που έχεις να επενδύσεις στη διαφήμισή σου, το ανταγωνιστικό περιβάλλον, είναι κάποιοι από τους παράγοντες από τους οποίους ορίζεται ο χρόνος που χρειάζεται μια επικοινωνιακή καμπάνια για να δομηθεί, να αναπτυχθεί και να κριθεί τελικά ως επιτυχημένη.

Ο ρόλος του διαχειριστή του λογαριασμού Google Ads είναι πολύ σημαντικός. Γιατί είναι αυτός ο οποίος θα εγγυηθεί με την τεχνογνωσία και τη μαεστρία του για το αποτέλεσμα ή αυτός χάρη στον οποίο η επένδυσή σου θα πέφτει στο κενό και μάλιστα χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπλήρωσε το όνομα και την ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας σου καθώς και κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχεις και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Συνεργάτες… στην Επιτυχία!

mitosis--logo
Ford-Liapis
Peugeot-Koutlas
Betabet
Center-Clean-Carpet2
StockInox