Στην Agile Web υπάρχουν οι απαντήσεις για όλα όσα ψάχνεις από μια σύγχρονη εταιρία Digital Marketing. Χάρη στην ανώτερη τεχνική μας εξειδίκευση και την εμπειρία μας στην ανάπτυξη λογισμικού και τον προγραμματισμό, εξασφαλίζουμε σε κάθε μας πελάτη το πλεονέκτημα στις ενέργειες Διαδικτυακής Διαφήμισης & Ψηφιακού Marketing. Και αυτό γιατί μπορούμε άνετα και άμεσα να υλοποιήσουμε Επικοινωνιακά Projects που ακούγονται ιδιαίτερα περίπλοκα και χρονοβόρα.

Στην ομάδα μας υπάρχουν επικοινωνιακοί σύμβουλοι, marketeers, copywriters, web και graphic designers, web developers και προγραμματιστές που ξεχωρίζουν για την ικανότητά τους να δημιουργούν tailor made στρατηγικές που οδηγούν επιτυχημένες ψηφιακές καμπάνιες για εταιρίες, επαγγελματίες και προϊόντα.

Αυτό που ορίζει για εμάς την έννοια της επιτυχίας, είναι κυρίως η μεγιστοποίηση της ανιχνευσιμότητάς στο διαδίκτυο, το κτίσιμο ενός πανίσχυρου brand awareness, η αύξηση των άμεσων, βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων πωλήσεων και φυσικά η μεγιστοποίηση του κέρδους αυτών που επενδύουν στη συνεργασία τους με την Agile Web. Ενδεικτικά, κάποια χαρακτηριστικά της εταιρίας μας που μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό:

Συλλέγοντας και μελετώντας τα δεδομένα της ψηφιακής αγοράς, βελτιστοποιούμε διαρκώς την διαδικτυακή παρουσία κάθε μας πελάτη έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να είμαστε ψηλά στα αποτελέσματα και έτοιμοι για κάθε αλλαγή που έρχεται από τις digital εξελίξεις.

Φροντίζουμε, με τις κατάλληλες τεχνικές, οι περισσότεροι από τους πελάτες μας να βρίσκονται στο top 10 των αποτελεσμάτων αναζήτησης στην Google, για τις πιο πολύτιμες λέξεις-κλειδιά. Σε αρκετές, επίσης, περιπτώσεις, οι σελίδες των πελατών μας εμφανίζονται ως αποτελέσματα ακόμα και 3 φορές στην πρώτη σελίδα της Google, σε μια και μόνο αναζήτηση, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές επιλογής αυτών, στο μέγιστο δυνατό.

  • Business Analysis

    Mε πολύτιμη εμπειρία στην ανάλυση των δεδομένων της αγοράς, των επιχειρηματικών στόχων και ικανότητα στην οριοθέτηση στόχων

  • Απόλυτη κατανόηση της λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης

    Ευρετηρίαση, Αλγόριθμοι, Κατάταξη, Εξέλιξη

  • Άριστη γνώση του WordPress CMS

    PHP, SQL, JavaScript, HTML, CSS, Open Source

  • Πλήρης έλεγχος των έργων που εκτελούμε

    Ανάπτυξη & Σχεδιασμός ιστοσελίδων, Version Control, System Administration

  • Return On Investment

    Με έργα που επιστρέφουν την αξία τους στον πελάτη και μεγιστοποιούν το κέρδος του

  • Ευελιξία σχεδιασμού επικοινωνιακών ενεργειών

    Καλύπτοντας σας σε όσα χρειάζεστε για αποδοτικό ψηφιακό μάρκετινγκ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Υπηρεσίες Ψηφιακού Marketing

Ξεκίνησε, σήμερα, την προώθηση των πωλήσεών σου, ενίσχυσε την ψηφιακή σου παρουσία και δημιούργησε το brand awareness που πάντα ήθελες.

Ψηφιακό Marketing

Επένδυσε τώρα σε tailor made, στρατηγικά επιλεγμένες υπηρεσίες που οδηγούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό του marketing, των πωλήσεων και συνολικά της επικοινωνίας της επιχείρησής σου.

Διαφημίσεις Google

Εμπιστεύσου ικανούς εμπειρογνώμονες που μπορούν να συγκροτήσουν έναν πραγματικά επιτυχημένο λογαριασμό που θα ισχυροποιήσει την διαδικτυακή παρουσία και το κέρδος σου.

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Επωφελήσου από αναρτήσεις, δημοσιεύσεις, διαχείριση κοινοτήτων και στόχευση στο σωστό κοινό με έξυπνες διαφημίσεις στα social κανάλια απευθείας από τις επαγγελματικές σου σελίδες.

ONLINE «ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Digital Marketing, Google Ads, Social Media

Συνεργάτες… στην Επιτυχία!